Home

Onze collectie Audi's

Wilt u een premium Audi kopen? Wij bieden zeer jonge, exclusieve Audi’s aan met lage km-standen. We zijn toonaangevend in het exclusieve auto segment, met ruim 50 jaar ervaring. Wij hebben altijd een Audi occasion naar uw wens. Wilt u een Audi kopen die wij niet op voorraad hebben? Dan zorgen wij ervoor dat we voor u de juiste Audi occasion vinden. Met onze Premium Pre-Owned collectie bent u verzekerd van een occasion in top conditie. Een gebruikte Audi die voelt als nieuw. En door de mobiliteitsservice die we bieden gaat u altijd zorgeloos op pad met uw Audi.

Onze Audi's

Met trots presenteren we een mooi aanbod van premium auto’s onder ons label Premium Pre-Owned. Exclusieve occasions voor dagelijks gebruik en van hoge kwaliteit.

Avant 2.0 TFSI ultra Design Pro Line Plus

Audi

A4

Limousine 40 TFSI Sport S line edition

Audi

A4

Coupé 2.0 TFSI ultra Launch Edition

Audi

A5

EXCLUSIEVE AUDI OCCASIONS

Wij staan garant voor een volledige historie en betrouwbare kilometerstand van uw toekomstige occasion. Uiteraard is het maken van een proefrit in de Audi naar uw keuze altijd mogelijk. Voor een taxatie van uw hui-dige auto staan we ook voor u klaar bij Premium Pre-Owned.

TOTAALSERVICE VOOR UW AUDI OCCASION

Uw droomauto koopt u nu ook direct online, met een proefperiode van 14 dagen bedenktijd. Indien gewenst, leveren wij uw Audi occasion zelfs aan huis af. Het is ook mogelijk om een Audi occasion te rijden voor een vast bedrag per maand via private lease. En u heeft bij Premium Pre-Owned zelfs de mogelijkheid om uw Audi occasion helemaal naar eigen smaak te personaliseren.

Tevens bieden wij mogelijkheden voor het verzekeren van uw Audi occasion en een financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief. Zo regelt u eenvoudig alle services onder 1 dak. Vraag onze professionele medewerkers om informatie en advies over uw Audi.

AUDI EN ELEKTRIFICERING

Ook bij Audi staat elektrische mobiliteit hoog in het vaandel en is de sleutel tot meer duurzame mobiliteit wereldwijd. Daarom heeft ook Audi zich ten doel gesteld om in 2025, 30 elektrische modellen aan te bieden. Dit biedt voor jonge Audi occasions ook toekomst op elektrisch gebied.

 

AUDI OCCASION COLLECTIE

Wij hebben steeds verschillende jonge Audi occasions in onze collectie. Wilt u een Audi E-tron, Audi Q4, Audi A4 Limousine, Audi A5 Coupé of Audi RS7 Sportback? Premium Pre-Owned heeft de Audi die u wenst. Hebben we de Audi naar keuze niet in onze voorraad? Dan zorgen we dat we deze tot onze beschikking krijgen.

EEN AUDI KOPEN?

Heeft u een premium Audi uit onze collectie op het oog? Neem dan contact met ons team op. Onze ervaren verkopers laten u graag kennismaken met alles wat Premium Pre-Owned te bieden heeft. Een selectie van premium occasions én een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. U hoeft alleen nog in te stappen en weg te rijden. Voor een persoonlijk advies neemt ons team graag uitgebreid de tijd voor u.

Waarom driessen Premium Pre-owned?

Oog voor detail en alle aandacht voor uw persoonlijke wensen is de rode draad van Driessen Premium Pre-Owned. Wij gaan verder dan alleen de verkoop van een premium occasion. Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan.

Totaal Ontzorgen

Persoonlijke service op maat staat bij Premium Pre-Owned voorop. Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en wij staan ervoor om deze wensen zoveel mogelijk in te willigen. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. Een premium auto kopen, een auto leasen of een autofinanciering aanvragen? Wij zijn uw mobiliteitspartner.

Service op maat

Passionate about cars, excellent in service. Uitstekende service is de norm bij Premium Pre-Owned. Wij adviseren in alle vraagstukken in uw mobiliteitsbehoefte. Ons team helpt en adviseert bij de aankoop, leasing, financiering, onderhoud & reparatie, personalisatie, professionele car cleaning of schadeherstel van uw exclusieve occasion.

Exclusieve Occasions

Premium Pre-Owned staat voor exclusiviteit, luxe, sportief en comfort. Net als onze jonge premium occasions. Denk hierbij aan premium auto’s van onder andere de merken Mercedes, Audi, BMW, Mini Cooper, Porsche en nog vele andere mooie merken.