Home

Onze collectie Mercedes-Benz's

Bent u op zoek naar een Mercedes occasion? Wij bieden zeer jonge, premium Mercedes modellen aan met lage km-standen en goed onderhouden. Aangezien wij toonaangevend zijn in het exclusieve auto segment, met ruim 50 jaar ervaring, vindt u bij ons altijd de Mercedes occasion die bij u past. Wilt u een Mercedes kopen die wij niet in onze huidige collectie hebben? Dan zorgen wij ervoor dat we voor u de juiste exclusieve Mercedes vinden. Met onze Premium Pre-Owned collectie bent u verzekerd van een occasion in beste conditie. Een ge-bruikte Mercedes die voelt als nieuw. En door de mobiliteitsservice die we bieden gaat u altijd zorgeloos op pad met uw premium occasion. Of u nu op zoek bent naar een Mercedes Hatchback, Mercedes Cou-pé, Mercedes Cabrio of een Mercedes SUV? Maar ook Hybride Mercedes of een Mercedes met AMG pakket behoort tot de mogelijkheden.

Onze Mercedes-Benz's

Met trots presenteren we een mooi aanbod van premium auto’s onder ons label Premium Pre-Owned. Exclusieve occasions voor dagelijks gebruik en van hoge kwaliteit.

180 AMG Sport Edition

Mercedes-Benz

C-Klasse

180 Business Solution AMG

Mercedes-Benz

GLA

200 Business Solution Limited

Mercedes-Benz

GLC

250 4MATIC AMG

Mercedes-Benz

GLC

Shooting Brake 250 e AMG Limited

Mercedes-Benz

CLA-Klasse

EXCLUSIEVE MERCEDES OCCASIONS

Wij staan garant voor een betrouwbare kilometerstand van uw toekomstige Mercedes. Uiteraard is het maken van een proefrit in het model naar uw keuze altijd mogelijk. Voor een taxatie van uw huidige auto staan we ook voor u klaar bij Premium Pre-Owned.

TOTAALSERVICE VOOR UW MERCEDES OCCASION

In een wereld die met de dag complexer wordt, begrijpen we de behoefte aan intelligente en overzich-telijke oplossingen. Ook met betrekking tot mobiliteit. Premium Pre-Owned grijpt de complexiteit van de moderne wereld dan ook aan om tot een oplossing te komen die het leven van onze klanten comforta-beler maakt. Zowel privé als zakelijk.

Bij Premium Pre-Owned is het daarom ook mogelijk om een premium Mercedes te rijden voor een vast bedrag per maand via Private Lease of andere leasevormen. Tevens heeft u bij Premium Pre-Owned zelfs de mogelijkheid om uw Mercedes naar eigen smaak te personaliseren. Vraag ons team naar de mo-gelijkheden.

Naast het leasen van een premium occasion bieden wij ook mogelijkheden voor het verzekeren van uw premium Mercedes en een financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief. Zo regelt u eenvoudig al uw mobiliteitsoplossingen onder 1 dak. Vraag onze professionele medewerkers om informatie en advies over uw premium occasion.

ELEKTRISCH RIJDEN MET MERCEDES

Puur elektrische mobiliteit betekent geen lokale emissies, vrijwel geluidloze voortbeweging en een uit-stekend reactievermogen. Een volledig nieuw rijgevoel en een geavanceerde vorm van mobiliteit.

De Mercedes modellen met plug-in hybrid-aandrijving verenigen het beste uit twee werelden: de dyna-miek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius van een verbrandingsmotor. Hiermee rijdt u puur elektrisch in de stad puur. U laadt uw Mercedes thuis op of bij openbare oplaadpunten. Op langere trajecten kan als vanouds gewoon worden getankt. Of u kiest voor een geheel elektrische Mercedes waarbij u 100% elektrisch rijdt.

COLLECTIE PREMIUM MERCEDES

Wij hebben steeds verschillende jonge Mercedes occasions in onze collectie. Wilt u een Mercedes C Klas-se Limousine of een Estate aanschaffen? Heeft u interesse Mercedes Cabriolet? Wij hebben het model Mercedes dat bij u past. Hebben we de Mercedes naar wens niet in onze collectie? Dan zorgen we dat we deze tot onze beschikking krijgen.

EEN EXCLUSIEVE OCCASION KOPEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u een exclusieve Mercedes uit onze collectie op het oog? Neem dan contact met ons team op. Ons team laat u graag kennismaken met alles wat Premium Pre-Owned te bieden heeft. Een selectie van premium occasions én een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. U hoeft alleen nog in te stappen en weg te rijden. Voor een persoonlijk advies neemt ons team graag uitgebreid de tijd voor u.

Waarom driessen Premium Pre-owned?

Oog voor detail en alle aandacht voor uw persoonlijke wensen is de rode draad van Driessen Premium Pre-Owned. Wij gaan verder dan alleen de verkoop van een premium occasion. Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan.

Totaal Ontzorgen

Persoonlijke service op maat staat bij Premium Pre-Owned voorop. Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en wij staan ervoor om deze wensen zoveel mogelijk in te willigen. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. Een premium auto kopen, een auto leasen of een autofinanciering aanvragen? Wij zijn uw mobiliteitspartner.

Service op maat

Passionate about cars, excellent in service. Uitstekende service is de norm bij Premium Pre-Owned. Wij adviseren in alle vraagstukken in uw mobiliteitsbehoefte. Ons team helpt en adviseert bij de aankoop, leasing, financiering, onderhoud & reparatie, personalisatie, professionele car cleaning of schadeherstel van uw exclusieve occasion.

Exclusieve Occasions

Premium Pre-Owned staat voor exclusiviteit, luxe, sportief en comfort. Net als onze jonge premium occasions. Denk hierbij aan premium auto’s van onder andere de merken Mercedes, Audi, BMW, Mini Cooper, Porsche en nog vele andere mooie merken.