Home

Onze collectie Porsche's

Bent u op zoek naar een Porsche occasion? Wij bieden jonge, exclusieve Porsche’s aan met een lage ki-lometerstand. Daarbij zijn wij toonaangevend in het exclusieve auto segment. Wij hebben altijd een Por-sche occasion naar uw wens. Wilt u een Porsche kopen die wij niet op voorraad hebben? Dan zorgen wij ervoor dat we voor u het juiste model vinden. Met onze ruime collectie aan premium occasions bent u verzekerd van een occasion in beste conditie. Een Porsche occasion die voelt als nieuw. En door de mobiliteitsservice die we bieden gaat u altijd zorge-loos op pad. Of u nu op zoek bent naar een Porsche Panamera, een Porsche Macan, een Porsche Cayen-ne of een Porsche 911. Wij hebben het allemaal in huis. Maar ook een Hybride Porsche of een 100% elek-trische Porsche behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Onze Porsche's

Met trots presenteren we een mooi aanbod van premium auto’s onder ons label Premium Pre-Owned. Exclusieve occasions voor dagelijks gebruik en van hoge kwaliteit.

3.0 S

Porsche

Macan

EXCLUSIEVE PORSCHE OCCASIONS

Wij staan garant voor een volledige historie en betrouwbare kilometerstand van uw toekomstige occasion. Uiteraard is het maken van een proefrit in de Porsche naar uw keuze altijd mogelijk. Voor een taxatie van uw huidige auto staan we ook voor u klaar.

MOBILITEITSOPLOSSINGEN VOOR UW PORSCHE

Het is bij Premium Pre-Owned ook mogelijk om een Porsche occasion te rijden voor een vast bedrag per maand via private lease. En u heeft bij Premium Pre-Owned zelfs de mogelijkheid om uw Porsche occasion helemaal naar eigen smaak te personaliseren.

Tevens bieden wij mogelijkheden voor het verzekeren van uw exclusieve Porsche en een financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief. Zo regelt u eenvoudig alle services onder 1 dak. Vraag onze ervaren team om informatie en advies over uw toekomstige Porsche.

HYBRIDE of 100% ELEKTRISCHE PORSCHE KOPEN

Ook bij Porsche staat duurzame mobiliteit hoog in het vaandel. Daarom heeft ook Porsche verschillende modellen in hybride en elektrische uitvoeringen. De Porsche Taycan modellen zijn 100% elektrisch. Daarbij zijn de Porsche Panamera en de Porsche Cayenne in hybride verkrijgbaar.

 

PORSCHE OCCASION ASSORTIMENT

Wij hebben continue verschillende exclusieve Porsche occasions in onze collectie. Wilt u een Porsche Porsche Coupé, Porsche SUV, Porsche Sedan of een Porsche Sport Turismo? Premium Pre-Owned heeft de Porsche naar uw wensen. Hebben we het betreffende model niet in onze actuele voorraad? Dan zorgen we dat we deze tot onze beschikking krijgen.

EEN PORSCHE KOPEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u een exclusieve Porsche uit onze collectie op het oog? Neem dan contact op met ons team. Onze ervaren verkopers laten u graag kennismaken met alles wat Premium Pre-Owned te bieden heeft. Een selectie van premium occasions én een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. U hoeft alleen nog in te stappen en weg te rijden. Voor een persoonlijk advies neemt ons team graag uitgebreid de tijd voor u.

Waarom driessen Premium Pre-owned?

Oog voor detail en alle aandacht voor uw persoonlijke wensen is de rode draad van Driessen Premium Pre-Owned. Wij gaan verder dan alleen de verkoop van een premium occasion. Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan.

Totaal Ontzorgen

Persoonlijke service op maat staat bij Premium Pre-Owned voorop. Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en wij staan ervoor om deze wensen zoveel mogelijk in te willigen. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. Een premium auto kopen, een auto leasen of een autofinanciering aanvragen? Wij zijn uw mobiliteitspartner.

Service op maat

Passionate about cars, excellent in service. Uitstekende service is de norm bij Premium Pre-Owned. Wij adviseren in alle vraagstukken in uw mobiliteitsbehoefte. Ons team helpt en adviseert bij de aankoop, leasing, financiering, onderhoud & reparatie, personalisatie, professionele car cleaning of schadeherstel van uw exclusieve occasion.

Exclusieve Occasions

Premium Pre-Owned staat voor exclusiviteit, luxe, sportief en comfort. Net als onze jonge premium occasions. Denk hierbij aan premium auto’s van onder andere de merken Mercedes, Audi, BMW, Mini Cooper, Porsche en nog vele andere mooie merken.