Home

Onze collectie Volvo's

Wilt u een Volvo occasion kopen? Wij bieden jonge, premium en goed onderhouden Volvo occasions. Als toonaangevende dealer in het premium auto segment vindt u bij ons altijd de Volvo occasion die bij u past. Hebben wij de Volvo naar uw keuze niet in ons actuele assortiment? Dan zorgen wij ervoor dat we voor u het juiste model vinden. Met onze ruime collectie aan premium occasions bent u verzekerd van een occasion in beste conditie. Een jonge Volvo die voelt als nieuw. En door de mobiliteitsservice die we bieden gaat u altijd zorgeloos op pad met uw premium Volvo. Of u nu op zoek bent naar een Volvo SUV, Volvo Sedan of een Volvo Estate. Wij hebben het allemaal in huis. Maar ook een Hybride Volvo of een geheel elektrische Volvo behoort tot de mogelijkheden.

Onze Volvo's

Met trots presenteren we een mooi aanbod van premium auto’s onder ons label Premium Pre-Owned. Exclusieve occasions voor dagelijks gebruik en van hoge kwaliteit.

2.0 B5 Inscription

Volvo

XC60

2.0 T4 Business Sport

Volvo

V90

2.0 T8 Twin Engine AWD Inscription

Volvo

V60

2.0 T8 Recharge AWD R-Design

Volvo

V60

PREMIUM VOLVO OCCASION

Wij staan garant voor een complete historie en betrouwbare kilometerstand van uw toekomstige occasi-on. Uiteraard is het maken van een proefrit in de premium Volvo naar uw keuze altijd mogelijk. Voor een taxatie van uw huidige auto staan we ook voor u klaar bij Premium Pre-Owned.
Bereken uw inruilwaarde

TOTAALSERVICE VOOR UW PREMIUM VOLVO

Het is ook mogelijk om een exclusieve Volvo occasion te rijden voor een vast bedrag per maand via priva-te lease. En u heeft bij Premium Pre-Owned zelfs de mogelijkheid om uw occasion van Volvo helemaal naar eigen smaak te personaliseren.

Het is ook mogelijk om uw exclusieve Volvo via ons te verzekeren of het aanvragen van een financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief. Zo regelt u eenvoudig alle mobiliteitsservices onder 1 dak. Vraag onze professionele medewerkers om informatie en advies over uw toekomstige Volvo.

ELEKTRISCHE VOLVO AANSCHAFFEN

Bij Volvo staat elektrische en hybride mobiliteit hoog in het vaandel. Dit laten ze zien met hun nieuwe lijn volledig elektrische en plug-in hybride auto’s: Volvo Recharge. Ontworpen voor comfort en gemaakt voor avontuur. Ontdek ook de mild hybrides van Volvo. Elektrisch vermogen ondersteunt de motor voor een vlottere en krachtige rijervaring met minder impact op het milieu.

COLLECTIE VOLVO OCCASIONS

Wij hebben steeds verschillende jonge Volvo occasions in onze collectie. Wilt u een Volvo XC90 Recharge, Volvo S60, Volvo V90, Volvo XC40 Recharge of een Volvo XC60 aanschaffen? Premium Pre-Owned heeft de Volvo die u wenst. Hebben we de Volvo occasion naar keuze niet in onze actuele collectie? Dan zorgen we dat we deze tot onze beschikking krijgen.

AANSCHAF VAN EEN VOLVO? NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u een exclusieve Volvo uit onze collectie op het oog? Neem dan contact op met ons team. Onze professionals informeren u graag over alles wat Premium Pre-Owned aanbiedt. Een selectie van premium occasions én een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. U hoeft alleen nog in te stappen en weg te rijden. Voor een persoonlijk advies neemt ons team graag uitgebreid de tijd voor u.

Waarom driessen Premium Pre-owned?

Oog voor detail en alle aandacht voor uw persoonlijke wensen is de rode draad van Driessen Premium Pre-Owned. Wij gaan verder dan alleen de verkoop van een premium occasion. Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan.

Totaal Ontzorgen

Persoonlijke service op maat staat bij Premium Pre-Owned voorop. Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en wij staan ervoor om deze wensen zoveel mogelijk in te willigen. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. Een premium auto kopen, een auto leasen of een autofinanciering aanvragen? Wij zijn uw mobiliteitspartner.

Service op maat

Passionate about cars, excellent in service. Uitstekende service is de norm bij Premium Pre-Owned. Wij adviseren in alle vraagstukken in uw mobiliteitsbehoefte. Ons team helpt en adviseert bij de aankoop, leasing, financiering, onderhoud & reparatie, personalisatie, professionele car cleaning of schadeherstel van uw exclusieve occasion.

Exclusieve Occasions

Premium Pre-Owned staat voor exclusiviteit, luxe, sportief en comfort. Net als onze jonge premium occasions. Denk hierbij aan premium auto’s van onder andere de merken Mercedes, Audi, BMW, Mini Cooper, Porsche en nog vele andere mooie merken.