Home

OVER driessen PREMIUM PRE-OWNED

Driessen Premium Pre-Owned is hét adres voor hoge kwaliteit jong gebruikte premium occasions. Alle auto’s zijn stuk voor stuk geselecteerd op premium kenmerken.

PASSIONATE ABOUT CARS, EXCELLENT IN SERVICE

Of u nu op zoek bent naar die heerlijke V8-roffel, het elektrisch zoeven over de weg of juist naar die ultieme cabriolet. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie, waarmee iedereen zich identificeert. Voor de een is dat een supersnelle Mercedes en voor de ander een veilige en elegante Volvo. Een luxe BMW met sportieve velgen of een volledig uitgeruste Porsche met lederen bekleding.

Komt het dan toch voor dat we dat unieke exemplaar, waarnaar u op zoek bent, niet hebben? Dan zorgen we ervoor dat wij uw droomauto binnen enkele weken vinden. Wij leveren alle premium occasions naar keuze.

Premium occasions met totaal service

Premium Pre-Owned gaat verder dan een premium occasion op maat. U wilt uiteraard die ene unieke auto die dat wauw-gevoel geeft. Een premium occasion waar u elke keer nog even naar omkijkt of nog even een extra rondje mee maakt. Juist dat ultieme gevoel van luxe, vrijheid en comfort ervaart u alleen als de basis perfect is. Daarom selecteren wij met zorg een aanbod Premium Pre-Owned auto’s.

De door ons geselecteerde premium auto’s zijn perfect onderhouden occasions. Hierbij is het mogelijk om iedere occasion tot in de puntjes te personaliseren. Van financiering en lease tot advies, onderhoud en reparatie.

TEAM driessen PREMIUM PRE-OWNED

Maak kennis met het team van Premium Pre-Owned. Ons team staat dag in dag uit met veel kennis, zorg en toewijding voor u klaar. Stuk voor stuk experts die veel van hun vakgebied afweten. Zo weet u zeker dat u naast een perfecte premium occasion ook goed wordt begeleid in alle mobiliteitsvragen die u heeft. Onze adviseurs helpen u bij mobiliteitsoplossingen op het gebied van onderhoud, autofinanciering, autoverzekering, autolease, schadeherstel en al uw andere mobiliteitsvragen.

Waarom driessen Premium Pre-owned?

Oog voor detail en alle aandacht voor uw persoonlijke wensen is de rode draad van Driessen Premium Pre-Owned. Wij gaan verder dan alleen de verkoop van een premium occasion. Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan.

Totaal Ontzorgen

Persoonlijke service op maat staat bij Premium Pre-Owned voorop. Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en wij staan ervoor om deze wensen zoveel mogelijk in te willigen. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. Een premium auto kopen, een auto leasen of een autofinanciering aanvragen? Wij zijn uw mobiliteitspartner.

Service op maat

Passionate about cars, excellent in service. Uitstekende service is de norm bij Premium Pre-Owned. Wij adviseren in alle vraagstukken in uw mobiliteitsbehoefte. Ons team helpt en adviseert bij de aankoop, leasing, financiering, onderhoud & reparatie, personalisatie, professionele car cleaning of schadeherstel van uw exclusieve occasion.

Exclusieve Occasions

Premium Pre-Owned staat voor exclusiviteit, luxe, sportief en comfort. Net als onze jonge premium occasions. Denk hierbij aan premium auto’s van onder andere de merken Mercedes, Audi, BMW, Mini Cooper, Porsche en nog vele andere mooie merken.