Home

Services

Premium services

Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan. Naast de aankoop van een premium occasion, kunt u bij ons ook terecht voor autolease, autofinanciering, autoverzekering, schadeherstel en onderhoud & reparatie van uw exclusieve auto.

Service op maat

Natuurlijk wilt u dat uw exclusieve occasion in goede handen is. Goed onderhoud is daarin essentieel, maar soms krijgt u te maken met onverwachte omstandigheden. Daarom heeft Premium Pre-Owned de allerbeste mobiliteitsoplossingen, zodat u met een gerust hart onderweg bent.

Persoonlijke service op maat staat bij Premium Pre-Owned voorop. Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en wij staan ervoor om deze wensen zoveel mogelijk in te willigen. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw mobiliteitsoplossingen.

Voor totale ontzorging op het gebied van mobiliteit zijn wij de partij voor u. Ons team helpt en adviseert bij de aankoop, leasing, financiering, personalisatie, onderhoud & reparatie, reiniging of schade aan uw exclusieve occasion.

ALLE SERVICES ONDER 1 DAK

Met onze service op maat bieden wij totale ontzorging op het gebied van mobiliteit. Wij zijn niet zomaar een autodealer, maar wij zijn uw mobiliteitspartner. Wij bieden mobiliteitsoplossingen voor iedereen. Hierbij denkt u aan de volgende services:

  • Onderhoud & Reparatie
  • Autofinanciering
  • Autolease
  • Autoverzekering
  • Autoschade
  • Car Cleaning

INTERESSE IN ONZE MOBILITEITSOPLOSSINGEN?

Kiest u voor Premium Pre-Owned, dan kiest u voor service op maat. Neem dan contact met ons op als u meer informatie wenst over onze mobiliteitsoplossingen. Onze ervaren verkopers laten u graag kennismaken met alle services die wij te bieden hebben. Een selectie van premium occasions én een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Voor een persoonlijk advies neemt ons team graag uitgebreid de tijd voor u.

Onze services

Autofinanciering Premium Pre-Owned

Autofinanciering

Wij hebben een unieke samenwerking met Bovemij Finance als het gaat om auto- financieringen. Kies de financiering die bij u past.

Autolease Premium Pre-Owned

Autolease

Autolease is bij ons mogelijk in vele vormen: Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Sale & Leaseback, Private Lease en Shortlease.

Autoverzekering en Schadeherstel Premium Pre-Owned

SCHADEHerstel

Van ruitschade tot gecompliceerde schades: onze professionals hebben expertise in schadeherstel van alle premium merken en modellen.