Home

AUtofinanciering

autofinanciering

Bij Driessen Premium Pre-Owned kunt u terecht voor een comfortabele gespreide betaling voor uw autofinanciering. Wij bekijken de mogelijkheden met u en geven u graag een gedegen advies.

Financieel advies

Bij de aankoop van een premium auto komt heel wat kijken. Uiteraard maakt u een weloverwogen keuze bij het merk, de kleur en misschien zelfs wel bij de verdere personalisatie. Premium Pre-Owned helpt u naast het advies in sportieve of exclusieve auto ook bij het maken van financiële keuzes. De aanschaf van een premium auto kan namelijk ook een investering met zich meebrengen.

AUTOFINANCIERING BOVEMIJ FINANCE

Premium Pre-Owned heeft een unieke samenwerking met Bovemij Finance als het gaat om autofinancieringen. Onze financiële adviseurs geven u graag persoonlijk advies. Zo krijgt u inzicht in alle mogelijkheden. We maken de autofinanciering van uw premium occasion zo tastbaar en zo helder mogelijk voor u.

Bovemij Finance is een van de grootste bemiddelaars in Nederland op het gebied van autofinancieringen en heeft een uitstekende reputatie. Bovemij levert producten en diensten die toegankelijk en betaalbaar zijn.

INTERESSE IN ONZE AUTOFINANCIERING?

Wij hechten waarde aan een eerlijk en haalbaar financieel advies. Onze adviseurs nemen u van begin tot eind mee in de financiering van uw premium occasion. Zo weet u precies waar u aan toe bent én kiest u de financieringsmogelijkheid die bij u past. Voor een persoonlijk advies neemt ons team graag uitgebreid de tijd voor u.

Onze services

Werkplaats 872 x 416

Werkplaats

Onze erkende vakmensen werken elke dag vol passie en toewijding aan premium merken, vanuit de Driessen Autogroep werkplaats. 

Autolease 872 x 416

Autolease

Autolease is bij ons mogelijk in vele vormen: Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Sale & Leaseback, Private Lease en Shortlease.

Autoverzekering en Schadeherstel Premium Pre-Owned

SCHADEHerstel

Van ruitschade tot gecompliceerde schades: onze professionals hebben expertise in schadeherstel van alle premium merken en modellen.