Home

Autolease

autolease

Bent u op zoek naar een premium auto en overweegt u om deze premium auto te leasen? Bij Driessen Premium Pre-Owned heeft u tal van mogelijkheden in particulier en zakelijk leasen.

FLEXIBELE AUTOLEASE

Als het gaat om autolease vinden wij het belangrijk om u zo eerlijk en gericht mogelijk te adviseren, zodat u de mobiliteitsoplossing kiest die het beste bij uw wensen past. Of het nu draait om occasion lease, starters lease of full operational lease. Maar u bent ook aan het juiste adres voor private lease, short lease of het huren van een premium auto. Wij geven u een helder beeld van alle mogelijkheden.

Premium Pre-Owned denkt tot in detail met u mee. Wij bieden flexibele leasecontracten tegen aantrekkelijke leasetarieven. Hierbij bepaalt u de looptijd en overige voorwaarden. Uiteraard verzorgen wij gedurende de leaseperiode het onderhoud, de verzekering en eventuele pechhulp. Waarbij vervangend vervoer geregeld wordt, als dit nodig is. Zo ervaart u autolease geheel zonder zorgen. Wij hebben alle mobiliteitsoplossingen die u zich wensen kan.

Autoleasevormen

Autolease is BIJ Premium Pre-Owned mogelijk in vele vormen. De vormen van autolease die wij aanbieden zijn:

  • Full Operational Lease
  • Netto Operational Lease
  • Sale & Leaserback
  • Private Lease
  • Shortlease

PRIVATE LEASE

Heeft u meer interesse in Private Lease? Autolease in de vorm van private lease biedt u de zekerheid van een vast all-in bedrag per maand. Alle kosten zijn inbegrepen. Je betaalt een maandelijks bedrag voor reparatie en onderhoud, allriskverzekering, voertuigbelasting, bandenherstel, schadeherstel en glasreparatie, afleveringskosten en verwijderbijdrage, afschrijvingskosten en pechhulp. Alleen de brandstof en abonnement betaalt u voor uw premium occasion.

NETTO OPERATIONAL LEASE

Wilt u meer weten over Netto Operational Lease? Deze vorm van autolease is een combinatie van het uitbesteden van het wagenparkbeheer aan Premium Pre-Owned en het zelf exploiteren ervan. Bij Netto Operational Lease worden de componenten reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer en verzekeringen in eigen beheer genomen. Premium Pre-Owned regelt de financiering en houderschapsbelasting van de auto en daarnaast kunnen wij ook de administratieve handelingen voor zaken als APK en eventuele bekeuringen verzorgen.

FULL OPERATIONAL LEASE

Denkt u eraan om gebruik te maken van Full Operational Lease? Bij deze vorm van autolease beschikt u over de meest complete dienstverlening waarbij u volledig ontzorgd wordt. Alle autokosten zijn opgenomen in deze vorm van autolease. Zo heeft u een goed overzicht van de kosten. Kortom, u besteedt de kosten en het beheer van uw auto’s of wagenpark volledig uit.

Shortlease

Ook voor Shortlease van premium auto’s kunt u terecht bij Premium Pre-Owned. Voor een periode van één maand tot twee jaar is een Shortlease auto de ideale oplossing als het gaat om flexibele mobiliteit.

INTERESSE IN AUTOLEASE?

Kiest u voor autolease van uw premium occasion, dan kiest u voor service op maat. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over onze autoleasevormen. Onze ervaren verkopers laten u graag kennismaken met deze mogelijkheden voor autolease. Een selectie van premium occasions én de auto leasevorm die bij u past. Voor een persoonlijk advies neemt ons team graag uitgebreid de tijd voor u.

Onze services

Autofinanciering Premium Pre-Owned

Autofinanciering

Wij hebben een unieke samenwerking met Bovemij Finance als het gaat om auto- financieringen. Kies de financiering die bij u past.

Werkplaats 872 x 416

Werkplaats

Onze erkende vakmensen werken elke dag vol passie en toewijding aan premium merken, vanuit de Driessen Autogroep werkplaats. 

Autoverzekering en Schadeherstel Premium Pre-Owned

SCHADEherstel

Van ruitschade tot gecompliceerde schades: onze professionals hebben expertise in schadeherstel van alle premium merken en modellen.