Home

SCHADEHERSTEL

SCHADEHERSTEL

Heeft u uw droom occasion gevonden? Dan wilt u natuurlijk niet dat hier iets mee gebeurt. Loopt uw auto onverhoopt toch schade op of bent u bij een ongeluk betrokken geraakt? Dit is al vervelend genoeg. Om u te ontlasten zorgt Driessen Autoschade ervoor dat uw luxe of exclusieve occasion weer als nieuw onze garage verlaat.

SCHADEHERSTEL: VAKKUNDIG HERSTEL DOOR DRIESSEN AUTOSCHADE​

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en ook autoschade is helaas niet altijd te voorkomen. Gelukkig biedt Premium Pre-Owned samen met ons in-house schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade een snelle en vakkundige afhandeling van uw schade.

 

Met onze premium service wordt u direct geholpen bij autoschade:

  • Volledige afhandeling met uw verzekeraar
  • Een zo kort mogelijke hersteltijd van uw premium occasion
  • Gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie
  • Na onze service behoudt u fabrieks- en waardegarantie

Ons schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade beschikt over de juiste expertise en faciliteiten om alle reparaties zelf uit te voeren. Van ruitschade, een simpel deukje tot gecompliceerde schades. Onze professionals zijn gespecialiseerd in schadeherstel van alle premium merken en modellen.

Dat ons in-house schadeherstelbedrijf bij de beste schadebedrijven van Nederland behoort blijkt wel uit het vakmanschap, de FOCWA Eurogarant erkenning en ISO-certificeringen. Zo bent u altijd verzekerd van vakwerk als uw occasion autoschade heeft opgelopen.

HEEFT UW OCCASION SCHADEHERSTEL NODIG?

Kiest u voor een uitgebreide autoverzekering, dan kiest u vaak ook voor een volledige afhandeling bij autoschade of ongelukken. Neem contact met ons op als uw occasion onverhoopt schade opgelopen heeft. Onze schadeherstellers zorgen dat uw occasion weer als nieuw de deur uitrijdt.

Onze services

Autofinanciering Premium Pre-Owned

Autofinanciering

Wij hebben een unieke samenwerking met Bovemij Finance als het gaat om auto- financieringen. Kies de financiering die bij u past.

Autolease Premium Pre-Owned

Autolease

Autolease is bij ons mogelijk in vele vormen: Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Sale & Leaseback, Private Lease en Shortlease.

Werkplaats 872 x 416

Werkplaats

Onze erkende vakmensen werken elke dag vol passie en toewijding aan premium merken, vanuit de Driessen Autogroep werkplaats.