Home

Werkplaats

Werkplaats

Onze erkende vakmensen werken elke dag vol passie en toewijding aan verschillende premium merken, vanuit de werkplaats binnen de Driessen Autogroep. 

ONDERHOUD & REPARATIE

Een exclusieve occasion met liefde en zorg uitkiezen, betekent ook dat u deze door vakmensen wilt laten onderhouden en repareren. Onze professionals kennen de auto’s van binnen en buiten en laten uw premium auto weer rijden als nieuw. En dat terwijl u wacht met een heerlijke kop koffie of thee en een snelle wifi verbinding. Duurt het onderhoud of de reparatie van uw exclusieve occasion iets langer? Uiteraard bieden wij dan premium vervangend vervoer.

Wij vinden het belangrijk voor u en voor ons dat al onze monteurs zo efficiënt mogelijk werken. Daarom werken wij met digitale werkorders. Daarnaast hechten wij grote waarde aan de kennis en ervaring van onze professionals. Daarom volgt ons team regelmatig nieuwe trainingen en opleidingen. Daarbij zorgen wij ervoor dat we te allen tijde het nieuwste van het nieuwste apparatuur in huis hebben, zodat onze professionals altijd en overal goed uit de voeten kunnen.

WERKPLAATS: GOED ONDERHOUDEN AUTO

Niets is zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Daarom is regelmatig auto onderhoud zo belangrijk voor de levensduur van uw premium auto. Tevens zorgt regelmatig auto onderhoud ervoor dat u veilig de weg op gaat. Voor professioneel onderhoud van uw exclusieve occasion bent u bij ons aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud kost. Zo heeft u nooit onverwachte onderhoudskosten.

Olie verversen, nieuwe banden, APK, bandenwissel, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt? Dan bent u bij de werkplaats van Premium Pre-Owned aan het juiste adres. Wij onderhouden alle automerken. Ieder onderhoud, personalisatie en reparatie is bij ons mogelijk. Van het vervangen van een lampje tot volledig onderhoud, reiniging of elke andere vorm van personalisatie.

Heeft u uw premium auto altijd goed onderhouden? Toch hoort slijtage erbij. Een onderdeel van uw premium occasion kan slijten, stuk gaan of zelfs breken. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar ook in dit geval kunt u op ons rekenen.

WERKPLAATS AFSPRAAK MAKEN?

Maak eenvoudig en snel een werkplaats afspraak voor uw premium occasion bij Premium Pre-Owned. Wij onderhouden uw premium auto met alle liefde die uw auto verdient. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over onze werkplaats. Onze ervaren monteurs laten uw premium occasions snel weer rijden als nieuw.

Onze services

Autofinanciering Premium Pre-Owned

Autofinanciering

Wij hebben een unieke samenwerking met Bovemij Finance als het gaat om auto- financieringen. Kies de financiering die bij u past.

Autolease 872 x 416

Autolease

Autolease is bij ons mogelijk in vele vormen: Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Sale & Leaseback, Private Lease en Shortlease.

Schadeherstel

Schadeherstel

Van ruitschade tot gecompliceerde schades: onze professionals hebben expertise in schadeherstel van alle premium merken en modellen.